nedeľa 1. decembra 2013

Tlačte bužírky priamo z počítača!

Potrebujete profesionálne a spoľahlivé zariadenia pre značenie vodičov a káblov? Chcete, aby boli Vaše menovky kvalitné a mali vysokú odolnosť? V tom prípade pre Vás máme presne to, čo hľadáte!

Značte vodiče kvalitne

Prehľadné označenie vodičov a káblov zlepšuje nielen estetický dojem z Vašej práce, ale najmä uľahčuje následné opravy, revízie a údržbu. Aby teda značenie vodičov plnilo dokonale svoju funkciu, nesmie dôjsť k vyblednutiu alebo zmazanie návlečiek. Naše popisovače bužírok v tomto smere dokonale spĺňajú aj tie najvyššie požiadavky - vďaka špičkovej termotransférovej technológii tlače a vďaka špeciálne navrhnutým bužírkam budete mať úplnú istotu, že Vaše označenie vodičov zostane čitateľné  mnoho rokov!

Buďte mobilní

Pretože popisovače bužírok ponúkajú rôzne funkcie zrovnateľné s veľkými stacionárnymi tlačiarňami, sú malé a ľahko prenosné. Vďaka tomu tak môžete značiť vodiče a káble kedykoľvek a kdekoľvek to budete potrebovať. Pokiaľ teda na montáži zistíte, že niektoré popisky chýbajú alebo potrebujú opraviť, s popisovačmi bužírok to preVás nebude žiadny problém.

Tlačte bužírky priamo z počítača

Máte svoje popisky v textovom súbore na počítači? Neprepisujte ich! S popisovačmi bužírok pripojiteľnými k počítaču môžete pomocou originálneho softwéru snadno importovať a tlačiť textové súbory. S pripojením k počítaču sa popisovanie vodičov stáva otázkou niekoľko sekúnd!

Značenie vodičov musí byť kvalitné, ale nie drahé!

Neutrácajte zbytočne tam, kde to nie je nutné. Popisovače bužírok majú spolu s našim originálnym spotrebným materiálom bezkonkurenčne najnižšie prevádzkové náklady na trhu. I vďaka tomu sa stali v súčasnej dobenajpoužívanejšími tlačiarňami pre tvorbu prehľadného a kvalitného značenia vodičov a káblov. S našou originálnou bužírkou môžete popisovať vodiče už od 0,01 Eur za jeden popisok!

Popisovače bužírok = komplexné riešenie

Popisovač bužírok nie je zariadenie, ktoré by zvládalo iba jednu funkciu. Práve naopak, s popisovačmi bužírok si môžete vybrať z niekoľko rôznych spôsobov značenia vodičov a môžete dokonca tlačiť i samolepiace štítky.

PVC bužírky priemeru 2,0 až 6,0 mm
zmršťovacie bužírky priemeru 2,5 až 6,0 mm
samolepiace štítkové pásky šírok 6 až 12 mm
    plastový pásik široký 4 mm pre značenie káblov pomocou púzdier (neplatí pre model S700E)
    obmotávaciu pásku pre značenie vodičov omotaním štítku (neplatí pre model S700E)